Timanttisahaus ja muut rakentamisen erikoispalvelut Rovaniemeltä

Lapin Timanttisahaus Oy:n palveluita ovat timanttisahaus- ja poraus, asbestityöt sekä piikkaus- ja purkutyöt. Palvelemme Rovaniemellä ja Lapissa sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa.

 

Tutustu tarkemmin rakennusliikkeemme palveluihin ja ota meihin yhteyttä.

Yhteystiedot

Monenlaiset timanttityöt

Teemme timanttitöitä monipuolisesti. Palvelumme kattaa timanttisahaukset ja -poraukset, jyrsinnän, hionnan, kaapeliroilot, läpiviennit ja esimerkiksi näytteenotot.


Käytämme nykyaikaisia laitteita ja tekniikoita. Valitsemme sopivat työmenetelmät kohteen mukaan. Ammattitaitoiset tekijämme huomioivat työssään rakenteiden kestävyyden, pölynhallinnan sekä sähkö-, vesi- ja viemärilinjojen sijainnin.

Lue lisää timanttitöistä

Lupia edellyttävät asbestityöt

Teemme asbestityöt kokonaisvaltaisesti. Huolehdimme siis tarvittavien lupien hakemisesta, purkutöistä ja asbestin lain mukaisesta käsittelystä.


Kiinnitämme purkutyössä erityistä huomiota pölyn ja metelin hallintaan, etenkin jos kohteen muita osia käytetään purkutyön aikana. Käytämme työssämme nykyaikaisia laitteita.

Lisätietoja asbestitöistä

Piikkaus- ja purkutyöt ripeästi

Teemme purkutyöt ammattitaidolla, uudenaikaisilla menetelmillä ja ajantasaisella kalustolla, joten valmista tulee ilman turhia viiveitä. Puramme muun muassa lattiat, katot, seinät ja rakenteet. Teemme myös nopeita ja meluttomia julkisivupurkuja.


Palvelumme on kokonaisvaltaista ja kattaa työn suunnittelun, purkutyön ja jätteiden käsittelyn. Jäljiltämme työmaa jää siistiin kuntoon.

Lue lisää purkutöistä

Kokonaisten rakennusten purkutyöt

Puramme kaikenlaisia kohteita, esimerkiksi mökkejä, piharakennuksia, omakotitaloja ja kerrostaloja. Teemme purkutyöt alusta loppuun asti, eli huolehdimme muun muassa purkukartoituksesta ja suunnittelusta, lupien hausta, itse purkutöistä sekä purkutyömaan viimeistelystä.


Siivoamme työmaan kunnolla, jotta uuden rakennuksen rakentaminen tai alueen maisemointi voi alkaa vaikka heti. Viemme purkujätteet kierrätykseen. Purkujäte, kuten kivi, bitumi, tiili, pahvi, betoni, metalli, mineraalivilla ja puu, voidaan hyödyntää uudelleen monin tavoin.

Lue lisää

Kierrätämme purkujätteen

Huolehdimme aina purkutyömaiden jätteiden kierrätyksestä. Lajittelemme esimerkiksi metallin, betonin, tiilet ja puun erikseen. Murskaamme kiviaineksen maanrakennusaineeksi, toimitamme metallin sulattoon ja haketamme puujätteen poltettavaksi.

 

Tavoitteemme on, että mahdollisimman pieni osa purkujätteestä päätyy kaatopaikalle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Lapin Timanttisahauksen palveluista! Palvelemme asiakkaita Rovaniemeltä käsin.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.