Pienten ja isojen rakennusten purut Rovaniemellä ja muualla Lapissa

Lapin Timanttisahaus Oy hoitaa rakennusten purut ammattitaidolla Rovaniemellä ja Lapissa. Puramme kaikenkokoiset talot mökeistä omakotitaloihin ja kerrostaloihin. Saat meiltä saman katon alta myös pienemmät piikkaus- ja purkutyöt.

 

Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi purettavan kohteen rakenteet, kerrosten lukumäärä, rakentamisessa käytetyt haitta-aineet sekä pukujätteen kuljetusmatkan pituus.

Ota yhteyttä

Osittais- ja kokonaispurut tarpeiden mukaan

Yrityksemme tekee rakenteiden ja rakennusten purkutyöt osittais- tai kokonaispurkuna. Osittaispurussa puramme osan rakennuksesta esimerkiksi laajennuksen tai remontin yhteydessä. Kokonaispurussa puramme rakennuksen kokonaan pois esimerkiksi silloin, kun rakennus on huonokuntoinen eikä sitä kannata korjata. Puramme kaikenlaisia kohteita, esimerkiksi mökkejä, piharakennuksia, omakotitaloja ja kerrostaloja.

 

Palvelumme kattaa purun kaikki vaihteet purkukartoituksesta ja suunnittelusta lupien hakuun, purkutöihin ja purkujätteiden asianmukaiseen kierrätykseen. Huomioimme turvallisuusnäkökohdat kaikissa purun vaiheissa. Jäljiltämme työmaa jää myös siistiin kuntoon. 

Muut purkutyöt

Laadukas purkukalusto

Käytämme rakennusten purkamiseen laadukkaita laitteita. Kalustoomme kuuluu esimerkiksi Brokk-purkurobotteja sekä kaivinkoneita ja kuorma-autoja. Tarvittaessa tuomme työmaalle muutakin kalustoa, kuten vaihtolavoja, joiden avulla työt hoituvat jouhevasti.

 

Tutustu monipuoliseen kalustoomme ja kysy lisää! Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi.

Tutustu kalustoomme

Purkujätteen tarkka kierrätys

Palvelumme kattaa purkujätteen asianmukaisen käsittelyn ja kierrätyksen. Huolehdimme työmaan siivouksesta siten, että uuden rakennuksen rakentaminen tai alueen maisemointi voi alkaa ilman viivästyksiä.

 

Suuri osa purkumateriaalista voidaan hyödyntää uudelleen lajiteltuna. Purkujäte sisältää usein esimerkiksi kiviaineksia, bitumia, tiiltä, pahvia, betonia, metalleja, mineraalivillaa ja puuta, joista monet voidaan käyttää uusissa tuotteissa, rakennusmateriaaleissa tai energiantuotannossa.

Teemme rakennusten purut osaavin ottein Rovaniemellä ja Lapissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.