Timanttityöt kokemuksella Rovaniemellä ja Lapissa

Lapin Timanttisahaus Oy tekee timanttityöt kokemuksella Rovaniemellä ja Lapissa. Palveluihimme kuuluvat myös asbestityöt, piikkaus- ja purkutyöt ja rakennusten purku. Lue lisää timanttitöistä ja ota meihin yhteyttä.

Yhteystiedot

Monipuoliset timanttityöt

Ammattilaisiltamme onnistuvat timanttisahaukset ja -poraukset sekä jyrsintä, hionta, kaapeliroilot, läpiviennit ja esimerkiksi näytteenotot. Kokeneet tekijämme ottavat huomioon rakenteiden kestävyyden, pölynhallinnan sekä sähkö-, vesi- ja viemärilinjojen sijainnin.

 

Käytämme työssämme nykyaikaisia laitteita ja tekniikoita. Jos kaipaat nopeaa ja varmaa työtä sekä laadukasta työnjälkeä, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tarkkaa ja pölytöntä jälkeä

Timanttityöt ovat tehokas menetelmä betonin, kiven ja tiilen sahaukseen ja poraukseen. Timanttitöitä voidaan hyödyntää erilaisilla työmailla, kun tarvitaan tarkkoja ja siistejä sahaus- ja porausjälkiä.

 

Timanttityöt ovat pölytön tapa käsitellä materiaaleja. Siksi ne sopivat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Kysy lisätietoja

Timanttisahauksen ja -porauksen käyttökohteet

Timanttisahaus on nopea menetelmä erilaisten aukkojen ja urien sahaamiseen betoniin, teräsbetoniin, asfalttiin, kiveen ja tiileen. Timanttisahausta voidaan käyttää erinomaisesti esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkojen sahaukseen, lattiasahaukseen, seinien sahaukseen, asbestipurkutöihin ja piikkaustöihin.

 


Timanttiporauksella saadaan puolestaan aikaiseksi reikiä koviin materiaaleihin, kuten betoniin, kiveen ja tiileen. Menetelmän avulla voidaan tehdä reikiä esimerkiksi LVI-asennusten putkia ja kaapeleita, ilmanvaihtokanavia sekä pylväitä ja palkkeja varten. 

Muut palvelumme

Hionnat ja jyrsinnät tarpeen mukaan

Saat yritykseltämme myös hionnat ja jyrsinnät vahvalla ammattitaidolla ja ensiluokkaisella kalustolla. Avullamme onnistuvat esimerkiksi lattian jäännösten poistaminen, lattioiden päällysteiden poistaminen, maton poistaminen, lattian madallus, lattian karhentaminen, katon tai seinän hionta sekä pintojen puhdistaminen liimasta ja liasta.

 

Valitsemme sopivat työmenetelmät kohteen mukaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi.

Yhteystiedot

Teemme timanttityöt vankalla kokemuksella Rovaniemellä ja muualla Lapissa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.