Asbestityöt kokonaisvaltaisesti Rovaniemellä ja Lapissa

Lapin Timanttisahaus Oy tekee asbestityöt kattavasti Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Toteutamme koko asbestiurakan rautaisella ammattitaidolla purkamisesta jätteen käsittelyyn asti.

Yhteystiedot

Asbestin käsittelyn ammattitaitoa

Yrityksessämme työskentelee yli 10 asbestikoulutuksen saanutta tekijää. Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaista asbestipalvelua, joka kattaa kaiken tarvittavien lupien hakemisesta purkutöihin ja asbestin lain mukaiseen käsittelyyn saakka.

 

Huomioimme asbestin purkutyössä pölyn ja metelin hallinnan, varsinkin jos kohteen muita osia käytetään purkutyön aikana. Käytämme työssämme työsuojelupiirin tarkastamia nykyaikaisia laitteita ja rajaamme haitat suojauksen sekä alipaineistuksen avulla. 

 

Tutustu myös muihin palveluihimme, joihin kuuluvat timanttityöt, piikkaus- ja purkutyöt ja kokonaisten rakennusten purkaminen.

Palvelut

Luvat asbestin käsittelyyn

Asbestitöiden tekeminen edellyttää työsuojeluviranomaisen myöntämää asbestipurkutyölupaa. Lisäksi asbestipurkutyöhön voi käyttää vain sellaista henkilöä, joka on rekisteröity asbestipurkutyötyöhön pätevien henkilöiden rekisteriin. Meillä on kaikki tarvittavat luvat kunnossa.

 

Löydät yrityksemme ajantasaiset lupatiedot asbestipurkutyöluparekisteristä. Kerromme tarvittaessa lisää!

Asbestipurkutyöluparekisteri

Asbesti on terveydelle haitallista

Asbesti on terveydelle haitallinen kemiallinen altiste. Se voi aiheuttaa sairauksia ja ennenaikaisen kuoleman. 

 

Ennen asbestin käsittely ei ollut nykyisellä tavalla säänneltyä, ja ihmiset altistuivat runsaillekin määrille asbestipölyä. Nykyään asbestille saattaa altistua esimerkiksi korjausrakentamisen yhteydessä. 

Missä asbestia on?

Asbestia on käytetty aiemmin rakennusmateriaaleissa ja monissa muissa tuotteissa. Asbestin käyttöön johtivat sen hyvät tekniset ominaisuudet ja edullinen hinta.

 

Asbestin käyttö uusissa kohteissa kiellettiin Suomessa vuonna 1993 ja koko EU:n alueella vuonna 2005. Asbestia löytyy kuitenkin vielä runsaasti vanhemmista rakennuksista, esimerkiksi 1960- ja 1970-luvuilla rakennetuista taloista. Sitä on voitu käyttää esimerkiksi palosuojauksessa, eristeenä, maaleissa ja liimoissa. 

Teemme asbestityöt turvallisesti Rovaniemellä ja muualla Lapissa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.