Rakentamisen erikoisosaamista yli 30 vuoden kokemuksella

Piikkaus- ja purkutyöt monipuolisesti Rovaniemellä ja Lapissa

Lapin Timanttisahaus Oy purkaa mm. lattioita, kattoja, seiniä, rakenteita ja rakennuksia. Piikkaus- ja purkutyöpalvelumme sisältää työn suunnittelun, varsinaisen purkutyön sekä jätteiden käsittelyn. Korjaamme ja kierrätämme jätteemme piikkaus- ja purkutyön jäljiltä, joten jälkeemme jää siisti työmaa. Jos sinulla on purkukohde, josta haluat eroon, ota yhteyttä!

Vaivatonta julkisivun purkua

Rakennuksen julkisivuremontin ei välttämättä tarvitse tarkoittaa melua, pölyä ja valtavia telinerakennelmia useiden viikkojen ajaksi. Lapin Timanttisahaus Oy on kehittänyt oman menetelmänsä rakennusten sandwich-tyyppisten ulkokuorielementtien purkuun. Menetelmä on erittäin tehokas, sillä pystymme purkamaan jopa 150 m2 päivässä. Lisäksi sen etuja ovat alhainen melutaso, nopea purkutyön eteneminen ja pieni rakenteen rasitus. Työmenetelmä ei vaadi rakennustelineitä, joten rakentamisessa päästään nopeasti alkuun.

Purkutyöt Brokk-purkuroboteilla

Käytämme työssämme turvallisia ja tehokkaita Brokk-purkurobotteja aina kun se on mahdollista. Brokk-purkurobotit mahdollistavat vaikeiden ja vaarallisten sisä- ja ulkokohteiden purkutyöt työntekijöiden turvallisuutta vaarantamatta. Laaja varustevalikoima ja asiantuntevat koneenkäyttäjät mahdollistavat Brokkien käytön lähes kaikissa kohteissa.

Tutustu myös timanttitöihin, asbestitöihin ja kurottajapalveluumme!

Lapin Timanttisahaus Oy

   Lampelankatu 33

96320 ROVANIEMI

   040 720 9500

   toimisto@lapintimanttisahaus.fi

www.lapintimanttisahaus.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa