Piikkaus- ja purkutyöt nopeasti Rovaniemellä ja Lapissa

Lapin Timanttisahaus Oy tekee piikkaus- ja purkutyöt ammattitaidolla pienissä ja suurissa kohteissa Rovaniemellä ja muualla Lapin alueella. Käytämme uudenaikaisia menetelmiä ja kalustoa, joten työt hoituvat nopeasti. Jos sinulla on purkukohde, josta haluat eroon, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Pienet ja suuret purkutyöt

Yrityksemme tekee pienet ja suuret purkutyöt osaavin ottein. Puramme muun muassa lattioita, kattoja, seiniä, rakenteita ja kokonaisia rakennuksia. 

 

Piikkaus- ja purkutyöpalvelumme sisältää työn suunnittelun, varsinaisen purkutyön sekä jätteiden käsittelyn. Korjaamme ja kierrätämme jätteet piikkaus- ja purkutyön jäljiltä, joten jälkeemme jää siisti työmaa. 

 

Annamme mielellämme tarjouksen − ota yhteyttä! Purkutöiden hintaan vaikuttavat esimerkiksi purettava pinta-ala, rakentamisessa käytetyt materiaalit sekä purkujätteen kuljetusmatkan pituus.

Rakennusten purku

Julkisivun purku vaivattomasti

Pystymme tekemään julkisivuremontin ilman useiden viikkojen häiriöitä rakennuksen käyttäjille. Yrityksemme on kehittänyt oman menetelmän rakennusten sandwich-tyyppisten ulkokuorielementtien purkuun.

 

Käyttämämme menetelmä on erittäin tehokas, sillä pystymme purkamaan jopa 150 m² päivässä. Menetelmän etuihin kuuluvat myös alhainen melutaso ja pieni rakenteen rasitus. Työmenetelmä ei vaadi rakennustelineitä, joten pääsemme nopeasti kiinni töihin.

Kysy lisätietoja

Purkutyöt Brokk-purkuroboteilla

Käytämme työssämme turvallisia ja tehokkaita Brokk-purkurobotteja aina, kun se on mahdollista. Brokk-purkurobotit mahdollistavat vaikeiden ja vaarallisten sisä- ja ulkokohteiden purkutyöt työntekijöiden turvallisuutta vaarantamatta. Laaja varustevalikoima ja asiantuntevat koneenkäyttäjät mahdollistavat Brokkien käytön lähes kaikissa kohteissa.

 

Meiltä löytyy muutenkin monipuolinen ja ajantasainen kalusto, jota uusimme jatkuvasti. Käy tutustumassa ja kysy lisää − etsimme sopivan ratkaisun tarpeisiisi.

Kalusto

Teemme erilaiset purkutyöt Rovaniemellä ja Lapissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.